nl Vergelijkamp; Dames Koop SieradenKleding Zilveren gvYfy67Ib

Dan krijg je van iedereen veel goede raad. Van MyFamily krijg je ook steun. Met alle informatie over het Startbedrag, zoals de geboortepremie en adoptiepremie in Vlaanderen heten vanaf 1 januari 2019.

Welkom kindje, welkom Startbedrag

Je kindje krijgt een naam. De steun voor jouw kindje ook. Vanaf 1 januari spreken we in Vlaanderen niet langer over geboortepremie of adoptiepremie, maar over Startbedrag.

Je Startbedrag bij geboorte

Bij geboorte heb je recht op het Startbedrag, vroeger de geboortepremie of het kraamgeld genoemd. Daarmee geef je jouw kindje bij de start een mooi duwtje in de rug.Adidas Adidas WhiteUs Adidas Tee WhiteUs Trefoil Trefoil Tee WhiteUs Trefoil Tee Adidas rdCBexoW

Klik op de knop hieronder om je Startbedrag aan te vragen. Dan brengt MyFamily alles voor jou in orde. Je kan het bedrag ontvangen vanaf je achtste maand zwangerschap

Vraag je Startbedrag aan

Je Startbedrag bij adoptie

Ook bij adoptie heb je recht op dit mooie steuntje. Het Startbedrag komt hier in de plaats van de adoptiepremie.

Klik op de knop hieronder om je Startbedrag aan te vragen. MyFamily loodst jou dan stap voor stap verder.

Vraag je Startbedrag aan

Meer weten over het Startbedrag?

Hier lees je alles over de toekenning, de berekening en de uitbetaling.

Lees meer

Wat kan je nog meer doen?

Terwijl je wacht op je kindje kan je nog heel wat in orde brengen. Daarom maakte MyFamily voor jou dit handige overzicht. Zo ben je zeker dat je aan alles hebt gedacht – en dat is een hele geruststelling.

Download de checklist

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan:

Ons aanbod